За нас

След 25 години юридически отпит създадох Адвокатска кантора „Дилови и партньори“, за да предоставям качествени и ефективни адвокатски услуги.

„Дилови и партньори“ е семейна кантора, в която ценим всеки клиент и се отнасяме с внимание и разбиране към всеки правен проблем.

Винаги подхождаме конфиденциално и етично!

Помагаме на клиентите ни да се освободят от бремето на дълговете, споровете и делата!“

Адв. Иво Дилов (1966-2021)

OT 2021 г. УПРАВЛЕНИЕТО НА КАНТОРАТА СЕ ПОЕМА ОТ АДВОКАТ МОНИКА ДИЛОВА

Здравейте,

казвам се Моника Дилова и съм адвокат по граждански дела, работя в сферата на защита от принудително изпълнение.

Работя хора, които имат проблеми с неплатени сметки към Топлофикация и другите монополни дружества. Помагам на хора, които са изправени пред съд или пред частен съдебен изпълнител за неплатени задължения. 

Това което отличава моята услуга е фактът, че специализирам в дела за доказване на неправомерно наложени запори и  дела за възстановяване на неоснователно взети суми чрез запор.

Има надежда дори когато частен съдебен изпълнител Ви е наложил запор, защото разработихме специализирана система за проверка на законосъобразността на всички действия, които са извършени спрямо Вас. След като установим  дали има неправомерно действие спрямо Вас, ще Ви помогнем да докажете това в съда и запорът Ви ще бъде вдигнат, а парите Ви възстановени заедно с лихвите и разноските, включително и разходите за адвокатско възнаграждение.  

Ако искате да научите повече за мен и да разберете как стигнах до тук, прочетете моята история.

Защо да ни се доверите ?

Защото имаме опит:

От 2015 г. работим изключително в сферата на в сферата на защита на потребителите от дружествата монополисти и от частни съдебни изпълнители.

Защото сме различни:

  • Нашата кантора е единствената в България, която специализира в дела за защита от частен съдебен изпълнител. Поради изключително тясната специализация можем да предоставим много високо качество на адвокатската услуга. Качеството на услугата се измерва със спечелени дела и доволни клиенти. Ако искаш да научиш повече за тях, можеш да го направиш като натиснеш ТУК.
  • Предоставяме своевременна и изчерпателна информация за всеки етап от обработката на казуса. Клиентите ни винаги са наясно какво се случва с делата им и до къде са стигнали подадените от тях документи, както и каква работа е извършил адвокатът в замяна на полученото възнаграждение.
  • Пестим своето време и времето на клиентите ни, затова поддържаме връзка, приемаме и изпращаме документи, чрез съвременните технологии, като винаги се съобразяваме с желанието на клиента относно начина на комуникация.
  • Клиентите ни получават честно и ясно таксуване. Твърде често разговаряме с хора, които са започнали съдебен процес, без да знаят за какво точно плащат. Това предизвиква объркване и недоволство – две чувства, които не искаме нашите клиенти да изпитват никога
  • Ето защо предоставяме на нашите клиенти ясна информация за съдебните такси и адвокатското възнаграждение и се уверяваме, че всички финансови въпроси са ясни, преди да продължим напред с представителство.

Кантората специализира следните сфери:

Представителство пред частни съдебни изпълнители.

Защита на потребителя от монополистите (топлофикационни доставчици, ВиК, доставчици на мобилни и интернет услуги.

Уреждане на спорове между наследници и подялба на съсобствени имоти.